torstai 22. toukokuuta 2014

Olemmeko tarpeeksi hulluja muuttamaan maailmaa?

Kehitämme uutta mullistavaa kodinohjauspalvelua. Tuotteemme kytkeytyy langattomasti kodintekniikkaan ja ohjaa sitä automaattisesti.

Design, ohjelmistokehitys, laitteiston tekniikka, viestintä, jälleenmyynti, asiakastuki ja logistiikka – kaikki tämä innostaa meitä ja toisaalta vaatii valtavan määrän työtä. Miten uusi tuote tai palvelu syntyy ja kehittyy? Kuinka me omaa tuotettamme rakennamme?

Ne jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen muuttavansa maailmaa, vielä tekevät sen.— Steve Jobs

Etenkin start-up yritysten avuksi tarjotaan nykyisin monia menetelmiä ja prosesseja: Ketterät menetelmät, Lean Startup jne. Näillä muotisanoilla on vapaasti tulkittuna muutama yhdistävä tekijä, jotka yhdessä omien kokemusten kanssa muodostavat Cozifyn oman filosofian.

Tee, opi ja tee uudelleen:

Pahimmat sudenkuopat voidaan välttää kokemuksella ja ammattitaidolla. Siitä huolimatta virheitä sattuu, eikä niitä pidä pelätä. Oleellisinta on oppia tekemisestä ja tehdä paremmin - Näkisittepä ensimmäisen 3D-tulostuksen keskusyksikkömme kotelosta… siitä ei tullut aivan myyntiversiota! Seuraavista versioista olimme jo ylpeitä.

Vain muutos on pysyvää

Itse tehtyihin asioihin ei pidä kiintyä liikaa. Päinvastoin panostamme uusiutumista helpottaviin työkaluihin ja menetelmiin. Esimerkkinä käyttäjän kotona sijaitseva keskusyksikkö, joka lataa netistä automaattisesti virheenkorjauksia ja käyttäjien toivomia uusia ominaisuuksia – kaikki muutoksia parempaan.

Kädet savessa

Yrityksessämme ei ole managereita. Olemme kaikki oman vastuualueemme asiantuntijoita ja asioita tehdään paljon yhdessä. Toimitusjohtaja osallistuu tekniseen suunnitteluun, koodari keskustelee liiketoimintamallista ja tilaajien määrää mietitään isolla porukalla. Tiivis yhteistyö vaatii erilaisten persoonallisuuksien yhteensovittamista, toisaalta yhdessä onnistumisen tunne on erittäin palkitsevaa.

Cozify kotiautomaatio tiimi

Kuuntele

Emme tee tuotetta itsellemme vaan asiakkaillemme. Keräämme asiakkailtamme kommentteja, toivomuksia ja ideoita eri kanavien kautta. Tämän pohjalta pystymme rakentamaan tuotteen todelliseen tarpeeseen. Ensimmäisiä palautteita haimme mm. esittelemällä käyttöliittymää ohikulkijoille Narinkkatorilla Helsingin keskustassa. Kiireisten ihmisten kiinnostus täytyi todella ansaita, mutta lopulta saimme erittäin rohkaisevia kommentteja ja hyviä vinkkejä.

Palautetta olemme keränneet monin eri tavoin ja nyt uutena kanavana julkaisimme keskustelufoorumin, johon tuomme kotiautomaatioon ja palveluumme liittyviä aiheita esille. Toivomme osallistumista jokaiselta asiasta kiinnostuneelta. Pilottikäyttäjille avataan pian oma osionsa.


Jos sinua kiinnostaa yhteistyö, työskentely tai pilottiasiakkuus kotiautomaation parissa, ota yhteyttä.

-Kimmo-
Kimmo Ruotoistenmäki on Cozify Oy:n toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti