maanantai 2. helmikuuta 2015

Kurkistus Cozify-maailmaan

Kodin laitteiden ohjaaminen ja hallinnointi puhelimen tai tabletin avulla on vihdoinkin yleistymässä. Kuten aikaisemmin olemme maininneet, tämän kehityspolun on mahdollistanut langattomien laitteiden yleistyminen sekä laajalle levinneet älypuhelimet ja tabletit.

Kurkistamme tässä blogitekstissä Cozifyn maailmaan ja siihen, mitä Cozifyn kotiautomaation avulla voi tehdä.

Cozify kotiautomaatio on uusi tapa ohjata kotisi laitteita. Kodin voi automatisoida toimimaan oman elämänrytmin mukaan luonnollisella tavalla. Laitteiden asentamista varten ei tarvita sähköasentajaa ja käyttöönoton voi tehdä kuka tahansa. Uusien sääntöjen tekeminen onnistuu tyylikkään ja helppokäyttöisen Cozify applikaation kautta.

Alla muutama jokapäiväistä elämää helpottava esimerkki.


Miellyttävä herääminen

Herää uuteen aamuun miellyttävästi. Sarastusvalo ja musiikki herättävät luonnollisesti.

Jäikö silitysrauta tai kahvinkeitin päälle?

Voit tarkistaa matkalla töihin jäikö sähkölaite kiireessä päälle. Eikä haittaa vaikka jäi. Voit samantien napsauttaa laitteen pois päältä. Kätevää.

Tervetuloa kotiin

Valot syttyvät automaattisesti kun tulet töistä kotiin. Koti toivottaa sinut tervetulleeksi haluamallasi musiikilla.

Liikevahti

Saat ilmoituksen, kun lapsi tulee koulusta kotiin. Tai jos kotona liikutaan, kun siellä ei pitäisi olla ketään.

Upea tunnelma - tilanteen mukaan

Oli kysessä juhlat, romanttinen hetki, lukuhetki tai muuten vain omaa aikaa. Aseta valojen väri, voimakkuus ja sävy oikeaksi. Ja sopiva musiikki soimaan. Halutessasi automaattisesti.Mitä tämän jälkeen

Paikoilleen ei sovi jäädä. Vuoden 2015 aikana laajennamme ominaisuuksia turvallisuuden ja energiatehokkuuden puolelle.

Muun muassa turvakamerat, ovi- ja ikkuna-anturit, lukot, palovaroittimet ja kosteusanturit lisätään tuen piiriin myöhemmin. Samoin kuin termostaatit, lämpötilamittarit ja kodin lämmitykseen liittyvät laitteet ja koneet.

Energiansäästö ja turvallisuus tuodaan saumattomasti nyt toteutetun tunnelmaan liittyvien toiminnallisuuksien rinnalle ja ne täydentävät kokonaisuutta upeasti.

Tuetut laitteet

Tässä vaiheessa tuettujen laitteiden listalla on laadukkaita, tunnettujen valmistajien markkinoille jo tuomia langattomia laitteita. Sonos kaiuttimet, Osram Lightify lamput ja valaisimet, Philips Hue lamput ja valaisimet sekä Belkin Wemo pistorasiaohjaimet ja liiketunnistimet.

Laitteiden lisäksi tarvitse vain tyylikkään Cozify hubin sekä helppokäyttöisen Cozifyn applikaation. Laitteiden määrää emme ole rajoittaneet. Jos sinulla jo on langattomia laitteita jotka löytyvät tuettujen laitteiden listalta, liitetään ne osaksi kokonaisuutta automaattisesti kun hubi on yhdistetty kotisi langattomaan verkkoon.


Cozify tulee markkinoille kevään aikana. Käy ennakkovaraamassa omasi osoitteessa www.cozify.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti