perjantai 3. maaliskuuta 2017

Cozify Uutiset: Cozify Oy - Rosendal Real Estate ja TMPL ovat rakentaneet ensimmäisen Cozify-ohjauksella toimivan pienkerrostalon Upsalaan, RuotsiinHuikea rajapyykki ohitettiin loppuvuodesta, kun päivän valon näki ensimmäinen kerrostalototeutus, jossa asukkaiden valoja, pistorasioita ja seinäkytkimiä ohjataan Cozify teknologian avulla. 34 asunnon kerrostalo rakennettiin Ruotsiin, Uppsalaan. Rakennuttajana toimi Rosendal Fastigheter Ab. Cozify-älykoti täydentää TMPL:n ratkaisua, joka tarjoaa asukkaille tavan seurata energian- ja vedenkulutusta, ja pitää yhteyttä naapureihin, taloyhtiöön ja alueen palveluntajoajiin.


Jokaiseen asuntoon toimitettiin Cozify Hub ja langattomien teknologioiden yli ohjattavia langattomia laitteita, kuten liiketunnistimia, palovaroittimia, ovisensoreita sekä relekytkimiä. "Kokonaisuuden osalta on tärkeää huomioida sekä asukkaat että taloyhtiö. Asukkaat kaipaavat nykyaikaista, helppokäyttöistä teknologiaa kodin mukavuuden parantamiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi. Taloyhtiöt, ml. isot vuokranantajat, taas haluavat seurata energiankulutusta sekä huolehtia asunnon peruskunnosta esimerkiksi kosteus- ja lämpötilasensoreiden avulla. Kumpiakin tahoja koskettaa keskitetty käyttö- ja kulkuoikeuksien hallinta, jolla asukkaiden muuttoon liittyvät toimenpiteet saadaan mahdollisimman sujuvaksi.", sanoo toimitusjohtaja ja Cozify Oy:n perustaja Kimmo Ruotoistenmäki.

"Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet enemmän ja enemmän painetta kehittää ratkaisuja ja kokonaisuuksia rakentajien näkökulmasta. Tämä tarkoitaa tuen tuomista erilaisille releille ja releyksiköille. Tämä on meille erittäin mielenkiintoinen ja uusi liiketoiminta-alue", hän jatkaa.

"Etsimme nykyaikaista, selkeää ja hyvin toimivaa kokonaisuutta, jonka halusimme integroida oman TMPL alustan ja mobiilisovelluksen kanssa.  Kyky määritellä omat käyttöoikeustasot ylläpidolle ja asukkaille oli meille tärkeä asia. Cozifyn avoimuus laitevalmistajien ja erilaisten teknologioiden suuntaan oli positiivinen asia. Cozifyn avulla pystymme tarjoamaan asukkaille modernin ja nykyaikaisen kodin ja lisäämään kodin turvallisuutta etähallinnan ja erilaisten hälytysten avulla. Evaluoimme useita eri vaihtoehtoja ja Cozify vastasi tarpeisiimme parhaiten", sanoo Eric Anderbjörk, toimitusjohtaja, TMPL.


Kyseessä on pilottiprojekti. Tulevista projekteista päätetään myöhemmin, kun kokemukset asennuksesta, käyttöönotosta ja käytöstä on käyty läpi. Projekti pysyi aikataulussa ja asukkaat pääsivät muuttamaan koteihin alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

---------------

Cozify Oy on suomalainen startup yritys joka tarjoaa älykotialustan ja työkalut täyttämään vauhdilla kasvavia tarpeita sekä kuluttajien, että erilaisten yritysten ja liiketoimintamallien näkökulmasta. Yritys on perustettu 2013 ja sillä on toimipaikat sekä Espoossa että Tampereella. www.cozify.fi

TMPL Solutions AB kehittää digitaalisia ratkaisuja turvallisten ja ympäristölle ystävällisen asumisen ympärille, painopisteenä kestävä kaupunkisuunnittelu ja yhteisöllisyys. TMPL on Rosendal Fastighet AB:n tytäryhtiö. Yhtiöllä on toimipaikka Uppsalassa. www.tmpl.seLisätietoja:

Kimmo Ruotoistenmäki, CEO, GSM. +358 40 352 8898 / kimmo@cozify.fi
Eric Anderbjörk, CEO, GSM. +46 706 200107 / eric@tmpl.se

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti